Kalender

Mei 2022
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Login Form

Pinksteren 2011. Feest van “de Geest die een nieuw begin maakt”. Symbool van dynamiek en bezieling. Uitgerekend op deze dag nemen wij zingend afscheid van “onze” Frederik, dirigent van het Sint-Pauluskoor.

Gedurende vele jaren hebben wij het geluk gehad te mogen genieten van zijn dynamiek en bezieling. Zijn jeugdige verschijning wekte bij vele vrouwelijke koorleden extra moederlijke gevoelens op en bij de mannen een vaderlijke bezorgdheid.

Hoewel onze rangen de laatste jaren door ziekte of overlijden wat zijn uitgedund, is het ons gelukt, hem op deze Pinksterdag op een meer dan behoorlijke manier “uit te zingen”, wat af te leiden viel uit zijn goedkeurend blik. Uit het minutenlange spontane afscheidsapplaus mogen we concluderen dat ook onze Sint-Paulusgemeenschap hem een zeer warm en genegen hart toedroeg. Frederik, je doctoraatsstudies vragen zoveel van je tijd en je energie, dat je, met veel spijt in je hart, de beslissing hebt moeten nemen om afscheid te nemen van ons koor. In de Bijbel lezen we dat er voor alles een tijd is… we laten je niet graag gaan, maar we beseffen maar al te goed dat je prioriteiten voor het ogenblik elders liggen. We zijn je zeer dankbaar voor de mooie tijd die we samen met jou hebben beleefd in goede en soms minder goede dagen. Je hebt ons veel bijgebracht. We zullen steeds met een warm hart aan je terugdenken. Van harte alle succes gewenst in je verdere leven.
Magda DJ

St.-Paulusgemeenschap Malle - Zoersel


Copyright © 2017. All Rights Reserved.